20 diciembre, 2009

Exhibició Nadal 2009

El passat 20 de Desembre es va celebrar a Torredembarra una exhibició de danses al Pavelló municipal de Torredembarra. Ha estat tot un èxit d'assistència i de participació ja que es van superar les 400 persones assistents i van venir de tot arreu de la comarca del Tarragonès a participar-hi. Ha estat una iniciativa de la secció d'aeròbic de Torredembarra, juntament amb la regidoria d'esports de la mateixa localitat. Aquesta trobada forma part de les trobades que s’organitzen amb el suport del Consell esportiu del Tarragonès i que formem part del “Pla Català de l’Esport” que la Generalitat de Catalunya està realitzant per promoure l’esport fóra de l’escola.

Tota una iniciativa que està fent que es realitzi esport a les nostres escoles i que està sent tot un èxit amb tots els esports extraescolars de la comarca, gràcies al consell esportiu del Tarragonès Van participar diferents col·legis de la comarca del Tarragonès, com el CEIP "El Roquissar" d'Altafulla i l'IES "Sant Salvador". També van sortir el CEIP "la Muntanyeta" de Bellvei i diferents escoles de Dansa com l’escola “Artis” de Reus i el gimnàs “Anura” de Torredembarra. La nostra secció d'aeròbic de la UDT vam assombrar al públic amb les noves coreografies que es representaran al pròxim campionat del món de Fit kid que es celebrà a Hongria al 2010

Gràcies a tots i bon Nadal

1 comentario:

Anónimo dijo...

Feliçitas aquestas mamanoel per aquest espectacle tan maco que van fer.En hora bona a la secció d'aeróbic de Torre per aquest festival espectacular.