19 diciembre, 2010

Tobada de Balls al pavelló muncipal “San Jordi” de torredembarra


El Diumenge dia 19 de Gener a les 11:00h del matí es va celebrar a Torredembarra la Trobada de Nadal de Balls que organitza la secció d’aeròbic de la UDT amb el suport de la Regidoria d’Esports de Torredembarra i l’Ajuntament de Torredembarra conjuntament amb el Consell Esportiu del Tarragonès. Ha estat un èxit de participació i d’assistència de públic, ja què van participar 13 escoles de Tarragona amb quasi 300 participants i amb escoles que porten a terme el Pla Català de l’Esport a l’escola (PCEE). Les escoles i gimnasos van estar els següents: Secció d’aeròbic de la UDT, secció de Funky de la UDT, Gimnàs Anura, Gimnàs Sinhussport (Torreforta), CEIP “La Muntanyeta” de Bellvei, CEIP “El Roquissar” (Altafulla), Scènic Dansa (Tarragona), Dansclass (Altafulla), CEIP “Les Eres” (Creixell), Dansa Ramón Barbat, IES Narcís Oller (Valls) i Escola de dansa La Factoría. Hem pogut veure tot tipus de danses començant pel clàssic, el Contemporani, dansa del ventre, ball de saló, funky, Hip Hop, Popping, coreografies de Step, etc.


A més amés, hem comptat amb la presència de les Subcampiones del món de Dansa acrobàtica (FIT KID) de la secció d’aeròbic de la UDT, que van fer una coreografia que va impressionar a tothom perquè combinava perfectament l’acrobàcia amb un vestuari i coreografia basada en els somnis anomenada “Dreams”. Es va fer un minut de silenci pel Marc Trillas, el nen de Torredembarra que va morir a Ciudad Real fa molt poc. La cerimònia dels balls va acabar amb el ball de la Flashmob “Seré feliç” de la Marató de TV3 que van fer tots els ballarins i molta gent del públic al Pavelló municipal “Sant Jordi” de Torredembarra.

El pròxim mes de Març es realitzarà una altra trobada on tots aquests participants estan invitats a tornar a fer la seva actuació i invitem a tots aquells gimnasos, escoles de dansa i col•legis que vulguin participar a la pròxima Trobada de Ball de Març demanin informació a la pàgina web www.aerobictorredembarra.com